It’s growing !

Vandaag bijeengekomen bij Anke (waarvoor dank ) om nog eens face to face van gedachten te kunnen wisselen. We hebben gekeken wat we wanneer zullen zaaien, een deeltje van het zaad werd verdeeld onder de aanwezigen die dit zullen proberen opkweken tot planten voor de moestuin. Ook kwamen we tot het besluit om alvast 1 vast moment om samen te tuinieren vast te leggen: zaterdagochtend van 10 tot 12. Dit sluit niet uit dat je op andere momenten ook komt en garandeert ook niet dat er veel veel volk is op dat moment. Voorts kan iedereen via dit kanaal laten weten wanneer hij of zij gaat en graag gezelschap zou hebben. Ik neem contact op met Dorien van Velt om een moment af te spreken waarop ze de uitleg kan komen doen over velt vzw en wat ze allemaal voor ons kunnen doen.arcadiavlinder7

 

En ook nog: op deze website zal ook te zien zijn welke planten in de moestuin zullen staan met hun voornaamste eigenschappen er bij. Er is een verschil tusssen de moestuin en de vasteplanten border (langs de vijver) die slechts één maal dient aangeplant te worden. We doen ook mee aan de tomatentest van Velt.
Er zal in de moestuin ook een logboek liggen en de zaden worden nog verder gerangschikt op zaaiperiode.
Karsten

 

Gepubliceerd door

arcadiamuizen

Arcadia is de samentuin van Karsten van Lil. Zelf ben ik webmaster ervan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s