Insectenhotel afgewerkt.

Dinsdag 7 maart kwamen de leerlingen van het vijfde leerjaar van de St Pietersschool uit Mechelen het insectenhotel afwerken. Chantal vertelde hen allerlei interessante weetjes over wilde bijen en wespen en leerde hen vervolgens de kneepjes om het ideale bijenhotel te maken. En dat was nog niet alles. De kinderen plantten ook nog 25 essen, kregen te zien hoe een bijenkast voor honingbijen er aan de binnenkant uitziet en hielpen de schapen te voederen. Alle kinderen keerden met vuile kleren en leuke herinneringen moe maar voldaan terug huiswaarts.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s